24 órás fitness és élettartam fitness

A fitnesz céljainak elérésében az ár, a helyszín és a kényelem szempontjából igényes edzőterem kiválasztása lehet. A fitnesz-ipar szervezetei Az 1980-as évek elején létrehozott 24 órás fitnesz és egy évtizeddel később az Life Time Fitness egészségi, wellness és fitneszi légkört tart. Összehasonlítva a két láncot segíthet kiválasztani a legjobb illeszkedést.

Hasonlóságok

A 24 órás Fitness és Life Time Fitness egyaránt biztosítja az eszközöket és felszereléseket a formázáshoz, a testsúlycsökkenéshez, az egészség javításához és a célok eléréséhez, akár maratoni futtatáshoz, akár egy adott sport teljesítményének növeléséhez. Erő edzőgépek, szabad súlyok, szív-és érrendszeri berendezések és csoportos fitness-osztályok találhatók vagy edzőteremben. Személyi edzést is kínálnak, általában többletköltségek esetén mindkét láncnál.

Különbségek

A 2014-es évek elejétől kezdődően a 24 órás edzés több mint 400 helyet foglal el, míg az Life Time Fitness 105 központot működtet az Egyesült Államokban. Hol élsz, meghatározhatod, melyik edzőterem az Ön számára. Mindkét lánc a keleti parton és a középnyugati részén kínálja a tornákat. 24 órás fitness, Kalifornia, San Ramon székhelye, uralja a nyugati partot, különösen Kaliforniában. A Life Time Fitness tulajdonában lévő klubok Brooklyn Parkban, Minnesotában találhatóak, üdülőközpontú légkört kínálnak nappali, szalonok, szerves kávézók és táplálkozási tanácsadással.

Árazás

A két lánc árai nagymértékben változhatnak, és a helyszíntől és a promóciós ajánlatoktól függenek, ellenőrizze a helyi klubokat az iniciációs és a tagsági díjakról.