A legjobb fogyás rázza

Az egészséges, feldolgozatlan élelmiszerek mérsékelt részei és a szilárd edzésterv után az optimális módja a fogyásnak. A súlycsökkentés támogatja ezt a tervet, ha nincs ideje felkészülni vagy étkezés közben teljes ételt készíteni. A legjobb súlycsökkentő remegések feltöltik Önt, és tartalmaznak egy szilárd egyensúlyt a tápanyagok, amit kap egy étkezés. A rázások ideális esetben minimális cukrot és kiegészítőket tartalmaznak, és teljes ételekből származnak.

Súlycsökkentő étrend után

A testsúlycsökkenéshez kalóriahiányt kell létrehozni, ami egyszerűen azt jelenti, hogy ennél kevesebb kalóriát fogyaszt, mint éget. Napi 250- 500 kalóriás hiány a legtöbb ember számára elérhető, és hetente 1/2-től 1-ig terjedő testsúlycsökkenést eredményez. Hozzon létre ilyen hiányt a vágás részének méretével, az alacsonyabb kalóriatartalmú ételeket választva és többet mozogjon. Kevesebb, mint 1200 kalória naponta fogyasztása nem ajánlott, mivel szinte lehetetlen teljesíteni a táplálkozási szükségleteit A legjobb testsúlycsökkentés ráillik ebbe a tervbe, ha 250-400 kalóriát tartalmaz – elég ahhoz, hogy feltöltse és energiát adjon, De nem annyira, hogy a napi kalóriatervedet átviszi. Egy egész étkezés cseréje túl kevés kalóriával való rázás általában nem kielégítő vagy táplálkozási szempontból teljes.

Étkezés helyettesítés

A rendszeres étkezési szokásokon túlmenően egy rázogatás nem valószínű, hogy segít a fogyásban. A legjobb testsúlycsökkentés a magasabb kalóriatartalmú ételeket vagy snackeket váltja fel. Egy megfelelően kialakított rázás segít csökkenteni a kalóriákat, és még mindig megkaphatja a szükséges tápanyagokat. A túl sok étel felváltása naponta egy súlycsökkentő rázással korlátozza a tápanyagfelvételt, és túlságosan is súlycsökkenéshez vezethet, így túl kevés zsírt is elveszíthet. Gyors súlyvesztés is nehéz fenntartani, és minden elvesztett font általában visszanyerik. A fogyókúra kizárólag a testsúlycsökkentésre alapozva nem tanít egészséges, hosszú távú étkezési szokásokat. Egy bizonyos ponton eléri a célsúlyt, és meg kell birkózni azzal, hogy mit kell enni, hogy fenntartsa az új fizikust.

A súlycsökkentés elkerülheti a rázkódásokat

Az előre megvásárolt súlycsökkentő rázkódások gyakran több cukrot tartalmaznak, mint amennyire szüksége van, vagy mesterséges édesítőszerekkel vannak feltöltve, amelyek megkérdőjelezhető hatással vannak a fogyásra. Az előre csomagolt rázások tartalmazhatják a felesleges koffeint, tartósítószereket, kémiai színeket, mesterséges ízeket és egyéb összetevőket. Bizonyos fogyás rázkódásokat orvosilag előírnak morbid elhízás esetén. Ezek, például a Medifast, rendkívül alacsony kalóriatartalmúak, és csak akkor szabad fogyasztani, ha orvos felügyelete alatt áll. A rázások általában csak ezeknek a szélsőséges súlycsökkentő programoknak a részét képezik, általában más meghatározott csomagolt étkezési csere-ételek, pl. Levesek, pörkölt, chili, zabpehely és rántotta is. A rázkódásokra való támaszkodás gyakran nem ösztönözhető, és nem is fenntartható.

A legjobb rázók teljes ételt tartalmaznak

Ahelyett, hogy elérné a konzervdobozos vagy dobozos súlycsökkentő rázkódást, fontolja meg a saját egészséges ételekből való készítését. A legjobb házi rázások közé tartozik a friss gyümölcsök, például a szamóca vagy az áfonya, valamint a fehérjeforrás, mint a tejsavófehérje por. A fehérje és a aminosav leucin a savóban segítenek megőrizni a sovány izomtömeget, ahogyan zsírt veszítesz, és teljes érzést érez. Add hozzá a tehén, a szója, a mandula vagy a kókusztej, hogy kap a kalciumot és a D-vitamint. Egy evőkanál dió vaj, chia magvak vagy a földi lenmag biztosítja az egészséges zsírt, amely javítja a érzést a jóllakottság, A táplálkozási érték növelése anélkül, Adjunk hozzá egy marék spenótot a smoothie-hoz. Kerülje a gyümölcslé vagy édesítőszerek hozzáadását, mindkettő növeli a kalória mennyiségét anélkül, hogy feltöltené.