A tojásférgek egészségesek?

Egg Beaters kényelmes folyékony tojástermékek, amelyek eredeti, délnyugati stílusban, kerti zöldségben vagy sajtos és cseresznye ízekben jönnek. Egészséges hozzávalók lehetnek az alacsony kalóriatartalmú vagy alacsony szénhidráttartalmú étrendjéhez, ha megpróbálnak lefogyni, vagy rendszeres étrendjéhez, ha növelni szeretné a fehérjebevitelét. Ne felejtsd el enni, csak egy általánosan kiegyensúlyozott étrend részeként.

A tojáslábasok egészségesek lehetnek, mert koleszterinmentesek, míg a rendszeres tojás 210 mg koleszterin. Az étrendből származó koleszterin szintje növelheti a vér koleszterinszintjét, és növelheti a szívbetegségek kockázatát, ezért az Egyesült Államok Egészségügyi és Humánügyi Szolgálatának étrendi irányelvei szerint a koleszterinszint napi 300 mg-ra korlátozható. Ha hiányzik a tojás táplálása, mert alacsony koleszterin-étrendben vagy, az Egg Beaters egészséges helyettesítő lehet a tojás ételeket, például omlettet vagy rántottakat, vagy recepteket.

A tojáslábasok sovány fehérjeforrások, mivel adagonként 5-6 g fehérjét biztosítanak, és csak 25-35 kalóriát, 0-1 g zsírt és 0-0,5 g telített zsírt. Az Egg Beaters fehérje “magas színvonalú”, ami azt jelenti, hogy mindegyik esszenciális aminosavat biztosítja az étrendhez. Válasszon sovány fehérjéket ahelyett, hogy húsok és sajtok helyett sok kalóriát vagy telített zsírt tartalmazna.

Néhány fajtája a tojáspörökök egészségesebb, mint az ízesítettek, ha alacsony nátriumtartalmú diéta van. Az eredeti tojáspörölyök és tojásfacsarók fehérek 75-125 mg nátriumot adagonként adagolnak. Kert Növényi kellékek 160 mg, a Southwestern Style 180 mg és a Sajt és Chive íz 210 mg 1/4 csészében. A magas nátriumot tartalmazó étrend növelheti a szívbetegség és a stroke kockázatát, és a 2010-es táplálkozási irányelvek azt javasolják, hogy napi nátrium bevitelét legfeljebb 2300 mg-ra, ha egészséges felnőtt vagy.

A legtöbb tojáspörkölt néhány alapvető tápanyag jó forrása. Az A-vitamin napi értékének 10-15% -át, a napi riboflavin napi értékének 25-50% -át, a folsav és a cink napi értékének 8-10% -át adják. A tojásból származó vitaminok és ásványi anyagok többsége a tojássárgából származik, nem pedig a fehérekből. A tojásfehérjék csak fehérjetartalmú tojásfehérjét tartalmaznak, és nem tartalmaznak ugyanolyan mennyiségű esszenciális vitaminokat és ásványi anyagokat, mint a többi tojáspörkölt. Nem tartalmaznak A-vitamint, C-vitamint, kalciumot vagy vasat.

koleszterin

Lean Protein

Nátrium

Vitaminok és ásványi anyagok