Agyi gyakorlatok, amelyek segítenek figyelni a részletekre

Részletesen orientált “és” figyelmet szentel a részletekre “a szinte minden munkakörülményre figyelemmel követelnek.Ez azért van értelme, mert a részletek tiszteletben tartásával elkerülheti a költséges hibákat, ez a munkaadók számára kiemelt fontosságú, és könnyű akadályt jelent azok számára, akik már Részletes gondolkodók, de ez sokkal nagyobb kihívás az olyan emberek számára, akik nem természetesen részletesen orientáltak. Szerencsére számos olyan gyakorlatot végezhet, amelyek segítenek abban, hogy felépíthessék a részleteket és megjegyzéseket.

Memóriakártyák

Talán emlékeztek erre a játékra az általános iskolából. Fordítsa át a kártyák egy mezőjét egy asztalon. Kapcsolja be két másodpercig, majd tegye vissza őket lefelé. Bármikor, amikor két azonos kártyát átfordítasz, dobd el ezeket a kártyákat a mezőből. Mivel a memória a részleteket, ahol a kártyák találhatók javul, így a képességét, hogy érzékelje, és emlékszem részleteket.

kirakós játékok

A részletek szem előtt tartása többnyire arról szól, hogy megszerezzük a szokásait, hogy közelről nézzünk a környezetedre. – Mi a baj ezzel a képzel? Rejtvények és rejtvények, ahol apró különbségeket keresel a hasonló képeken, jó gyakorlók, hogy pontosan ezt tegyék. Ahogy gyakorolja a problémák felfedezését, elkezdi fejleszteni a szokásait, hogy megtalálja azokat a kis dolgokat, amelyek nagy különbséget tesznek.

Memória vázlatok

Ez hasonló a memóriakártya játékhoz, de még nagyobb kihívásokkal. Nézzen meg egy képet vagy egy jelenetet egy percre, majd fordítsa el. Vázolja le a jelenetet a memóriából, vagy készítsen egy listát mindazról, amiről emlékezhet a jelenetről. Miután elkészült, hasonlítsa össze azt, amit a valóságba helyezett, és nézze meg, hogy mennyit figyelt meg. Ezt egyszerűsített vonalrajzokkal kezdheti, és az utcai jelenetekről mozgathatja az utat.

Math

A matematika alapvetően részletorientált tevékenység. Ha minden részletet kap, akkor működik. Ha egyetlen részletet kapsz rosszul, akkor nem. Bár a táblázatkezelő programok és a számológépek sok alapvető számtani megoldást kínálnak Önnek, egyszerűen a pénztárcáját vagy a költségkeretét időről időre kézzel fogva gyakorolhatja a mentális izomot, amely felelős a megfigyelésért.

A megszervezés nem érinti közvetlenül a részletekre vonatkozó természetes figyelmet. Azonban eltávolítja a fizikai, érzelmi és mentális zavarokat a környezetéből. Amikor íróasztala tiszta – szó szerint vagy figuratív módon – az agyad nagyobb része észreveszi a kis részleteket. A szervezet gyakorlása olyan állapotot eredményez, ahol jobban figyelhet a részletekre.

Bónusz készség: Szervezzen