Alap aerob táncok

Még akkor is, ha nem egy fitneszközpontba vagy más edzésterembe jár, bárhova elvégezheti az alapvető aerob tánclépéseket. Kombinálja az alapvető aerob tánclépéseket, hogy elkészítse a saját egyszerű edzésprogramját, amelyet otthon, az irodában vagy utazás közben tehet meg.

Bemelegít

A testmozgás előtti felmelegedés nélkülözhetetlen az izom egészségi állapotához. Felemelje karjait, nyakát, vállát és a magot, mert minden izomcsoport együtt dolgozik, hogy a testet testmozgás közben támogassa. Feszítés után indulj el a helyszínen, hogy többet felmelegedjen. Mozgassa a karját oda-vissza ritmusban a lábaddal. Lélegezz mélyen felmelegedés közben, hogy oxigént keringjen az egész szervezetben.

Lépés Érintse meg

A lépéses érintés egy alapvető aerob táncpálya, amely finoman lépést tesz egyik oldalról a másikra, általában egy zenei ritmusra vagy ütésre. Kezdje mozgatni a karját drámaian előre-hátra, majd hozza őket előtte enyhén, hogy fokozza az edzést. Ez a táncmozgás tovább melegíti az izmokat és növeli a pulzusszámát. Végezzük el ezt az alapvető aerobic lépést néhány percig, majd kezdjük a lépést más alapvető lépésekkel váltani.

Kilépni

Szívja fel aerob tevékenységét lépésről lépésre. Ahelyett, hogy oldalról oldalra mozogna, maradjon egy helyen a lábaidtól elválaszthatók, és a lábad egy-egy szakaszán váltakozva fordítsd súlyára, miközben ritkán megérinted az ellenkező lábat a földön. Tartsa ezt a mozgást néhány percig, és folytassa a keverést a lépcsőzetes mozgásokon. Továbbra is mozgassa a karját oda-vissza.

Heel Back

Mozogj a lépcsőfokokról a sarokvégekre. Ahelyett, hogy megcsapolná az alternatív lábakat a földön, kezdje könnyedén lerázni az alsó lábát és a lábát felfelé mögött. Nem szükséges az egész lábat rúgni mögötted. A háttámlák hasonlóak a váltakozó harisnyanadrágokhoz. Ismételje meg egy vagy két percig, folytassa a lélegzést és mozgassa a karját ritmusával a lábmozdulatokkal.

V lépés

Kezdjen el utazni tovább az V. lépéssel. Menj előre, ha egy lépéssel egyszerre kilépsz előtted. Ezután lépjen hátra egy lábbal, egyszerre zárva a lábad közötti távolságot. Képzeld el, hogy a lépcsőn egy V alakot készít a padlón. Ismételje meg ezt az aerob lépést néhány percig.

Miután elvégezte az alapvető aerob tánc lépéseit, kezdjen fejlettebb mozdulatokat, például a mambot. A mambo magában foglalja, hogy ugyanolyan lábbal halad előre és hátra, miközben a súlyt ritmikusan mozgatja a tartó, a statikus láb és a mozgó láb között. Néhány perc múlva váltson lábat. Rampa fel a mambóját a mambo lépcső irányának váltakozó oldalsó szögekbe való elmozdításával, és ahelyett, hogy a szögmozdulatok között visszahúzódna, próbáljon tripla lépést oldalirányban az egyes oldalak mambo mozgása között.

Mambo