Áramköri képzés a középiskolai sportolók számára

Az áramkör képzés az a gyakorlat, hogy teljes körű edzést végezzen egymás után különböző gyakorlatok végrehajtásával. Egy olyan csoportos fitness környezetben, mint például a középiskolai tornaterem vagy a sport gyakorlat, különböző sportolók lesznek a különböző állomásokon a ciklusban. Míg az áramköri képzés alapjai az életkorától függetlenül ugyanazok maradnak, a középiskolai gyermekekkel való foglalkozás részleteit a másoknál jobban gyakorolják.

Az áramköri edzés alkalmazható bármilyen típusú edzésre, a kardio-tól a nyújtásig a teljesítményemelésig, de a személyi edző és a gyermek-fitnesz oktatója, Ben Cohn szerint egy serdülő éretlen csontváz szerkezete a súlyos súlyemelő gyakorlatokat nem teszi alkalmassá gyermekek korában. A kardio és rugalmassági gyakorlatok mindig megfelelőek, de a testsúlygyarapodás a legjobb választás az erősítő edzés során.

A középiskolai évek gyakran az az idő, amikor a legtöbb gyermek a leginkább gyengeséges öntudatos. Egyesek megtagadhatják a részvételt, mert attól tartanak, hogy helytelenül csinálnak egy állomást. A probléma kétféle módon történhet: Ha lehetséges, tegyen be elegendő helyet, így a diákok egyedül vannak a saját gyakorlatukban. Ez kiküszöböli a közönséget a serdülők gyakran félnek. Talán fontosabb, mutasd meg, hogyan kell elvégezni az egyes feladatokat, mielőtt elindulna az áramkör. A körfolyamatnak a munkamenetből történő megőrzése is segít abban, hogy a tanulók magabiztosak legyenek képességeikben.

Nehéz lehet motiválni a középiskolás diákokat, különösen ha valami nehézséget vagy potenciálisan kínos dolgot akarnak. A verseny és a feltételek a legjobb barátod ebben a részlegben. A nagy energiájú hangulat, köztük a népszerű tánczene, a diákok számára fenntarthatja a feszültséget és a hangsúlyt. Amikor a versenyre jut, a diákok versus diákversenye valóban kontraproduktív, de az óra és a személyes nyilvántartások ellen versenyezve jól működik ebben a korcsoportban.

Nem titok, sok középiskolai ember rövid figyelemfelkeltéssel rendelkezik. Ez egy olyan vonás, amely a középiskolák számára ideális az áramköri képzés. A félórás futás nem működik, de mind a 10 gyakorlathoz képest három perc elszakítja az akciót és megtartja a gyermekeit. Még csak 10 gyakorlatot sem kell előidéznie: megismételheti a ciklusokat mindaddig, amíg különböző feladatokat végez.

Válasszon megfelelő gyakorlatokat

Légy tudatában az öntudatnak

Tartsd szórakozni

Tartsd figyelmet