Cheerios diéta

A Cheerios egy General Mills gabonapehely, mely teljes egészében gabonából készült, csak 1 g cukorból készül. Cheerios magas a vitaminok, ásványi anyagok, fitonutriensek és magasabb oldható rost, mint a teljes búza, Cheerios.com szerint. A magas rosttartalmú és alacsony zsírtartalmú étrend segíthet csökkenteni a koleszterint és szabályozni a testsúlyát.

A Cheerios diétás program azt ajánlja, hogy egy-két csésze cheerios reggelit fogyasszon, enni 3/4 csésze cheeriot a reggeli és az ebéd között, enni egy jó ebédet, enni egy újabb 3/4 csésze cheeriót, mint délutáni snack, majd egy Ésszerű vacsora.

A Cheerios teljes kiőrlésű zabja csökkentheti koleszterinszintjét és csökkenti a szívbetegség, a szívroham vagy a stroke kockázatát, mondja a Vanderbilt Egyetem. A Cheerios-féle rost megtölt el, hogy megakadályozza a későbbi nappali elfogyasztást. A szálak fontos szerepet játszanak abban, hogy a GI jól működhessen. A magas rosttartalmú étrend segíthet szabályozni a testsúlyodat és megtartani a hasát.

A Cheerios diéta követésénél a fogyás és az egészségügyi előnyök elérése érdekében fontos az iránymutatások betartása. A Cheerios 2 százalékos vagy nem zsírtartalmú tejet használ a Cheerios reggelijében, hogy megtartsa kalória- és zsírszámlálását. A Cheerio ételeit könnyedén elfogyaszthatja, egy kis 2 százalékos vagy nem zsíros tejet, vagy hozzáadhat egy kis, nem zsíros görög stílusú joghurthoz. Válasszon olyan ebédeket és vacsorákat, amelyek biztosítják a sovány fehérje, a komplex szénhidrátok és az esszenciális zsírsavak egyensúlyát.

Ezzel a táplálkozási tervvel együtt a Cheerios javasolja, hogy mérsékelt aktivitást adjon a napi rutinodnak. Az American Heart Association napi 30 percnyi mérsékelt aktivitást ajánl a testi és szellemi wellness fenntartásához és javításához. Válassz olyan tevékenységeket, amelyek könnyen illeszkednek életmódjába, például gyaloglás, kerékpározás, kocogás, tánc vagy úszás.

ajánlások

Előnyök

Irányelvek

Hasznos extrák