Kalciumbevonat, amely alacsony a kalóriákban

A Coleslaw, egy könnyű saláta aprított káposztaból és öltözködésből készült, minden időkben jó, de különösen jól működik egy nyári piknikhez vagy grillhez. A káposzta tápanyag sűrű táplálék, amely nagy mennyiségű A és C vitamint, valamint káliumot és kalciumot tartalmaz. Egy csésze aprított káposzta is csak mindössze 22 kalóriát tartalmaz. Használjon néhány egyszerű módosítást, hogy a zsíros terhességet megtartsa a káposzta egészséges előnyeitől.

Majonéz

A kukorica evőkanál 94 kalóriára vetítve gyorsan fel tudja emelni a kalózt és a zsírtartalmat. A csökkentett zsírtartalmú majonéz olyan lehetőség, amely a márkától függően minimálisra csökkenti a kalória terhelését kb. 36 kalóriára 1 evőkanál.

Joghurt

Ha nem szereted a csökkentett zsírtartalmú majonéz ízét, helyettesítsd a sima görög joghurtot, amely csak 1 evőkanál körülbelül 16 kalóriát tartalmaz. Bár a rendszeres joghurt megfelelő, a görög joghurt gazdagabb, vastagabb és több fehérjét tartalmaz. Míg a 6 uncia tároló rendszeres joghurt tartalmaz 10 gramm fehérje vagy annál kevesebb, ugyanannyi a legtöbb görög joghurtok tartalmaz 14-18 gramm fehérje. Emellett a görög joghurt cukortartalma körülbelül kétharmada a legtöbb szabályos joghurtnak. Bár mindkettő jó kalciumforrás, a rendszeres joghurt általában valamivel magasabb. Olvassa el figyelmesen a címkéket, a táplálkozási tartalom a márkák között változik.

Ízesítve az öltözetet

Kis mennyiségű almaecet vagy savanyú ital lehet helyettesíteni a majonézes ízét. Keverjen hozzá 3 evőkanál ecetet vagy sárgabarackot minden 1/2 csésze joghurtban. Egy kis szabályos vagy Dijon-mustár extra ízeket ad hozzá a kagylós öltözködéshez. Az öltözetet kis cukorral édesítsük, vagy használjuk kedvenc cukorhelyettesítőnket.

Fűszerek

Élvezze az egészséges kagylós öltözetet, hogy megfeleljen a kívánságainak. Kezdje frissen őrölt borssal és kóser sóval vagy tengeri sóval, vagy használjon sót helyettesítőt, ha a nátrium veszélyes. Keverjük össze a fűszerezés, mint a metélőhagyma, zeller vetőmag vagy köménymag.