Kalóriákat a bully botokban

Bully botok, más néven piskóta botok és marhahús pizzles, kedvelt sok kutya. Ők hagyományosan a bika penises, de tartalmazhat is marhahúst inak és szárított izom. Ezek állnak rendelkezésre botok vagy gyűrűk.

Kalória per Stick

A redbarninc.com szerint a lábas hosszúságú bully stick 348 kalóriát tartalmaz. A rudakat is fonott és burkolt nyers habbal lehet átváltoztatni, a kalóriabevitel megváltoztatásával. A 7 hüvelykes bully wrap 250 kalóriát tartalmaz, míg egy lábszárú fonott bully stick 456 kalóriát tartalmaz.

Gyűrűs kalória

Egy kis, 4 hüvelyk átmérőjű csípős gyűrű 230 kalóriát tartalmaz, ugyanannyi kalóriát egy 8 hüvelykes botban. Bully gyűrűk is nagyobb méretekben érkeznek és fonott, növelve a kalóriák számát hüvelykenként.

Egészségügyi előnyök

A bully botok alacsony kalóriát tartalmaznak, így egészséges hozzáadásuk a kutya kiegyensúlyozott étrendjéhez. A DogFoodAdvisor.com azt ajánlja, hogy egy tipikus 40 font kutya 969 kalóriát fogyaszt naponta. Mivel a legtöbb rúd és gyűrű legalább egy hétig tart, a teljes étrendre gyakorolt ​​kalorikus hatás minimális, és nem jelenthet aggodalmat. Mint mindig, forduljon állatorvosához, mielőtt bármilyen változtatást végezne a kedvence étrendjében.