Kicsit kevesebbet tehet a combjaidnak a testmozgás vagy a tabletták nélkül?

A testmozgás és a testsúlycsökkentő tabletták nem az egyetlen módja annak, hogy elérjék a kisebb combok célját. Míg a legtöbb orvos és a fitness szakemberek kifejezetten javasolják részvételét a testmozgás során, a combjait a teljes étrend monitorozásával finomíthatja. Az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozás fogyasztása és a kalóriák számolása segíthet a nemkívánatos testzsír elégetésében – beleértve a comb zsírjait is. Fontos megjegyezni, hogy a zsírcsökkentésre nem alkalmasak a testrészek. Egy teljes súlycsökkentési stratégián keresztül kell égetni.

Számolja be a kalóriáit. Hozzon létre egy kalóriahiányt annak érdekében, hogy fogyjon. Soha ne csökkenjen az 1 200 kalóriás napi étkezés alatt. Az extrém diétázás miatt a test túlélési / éhezési módba kerülhet, amelyben a szervezet megpróbálja megőrizni az összes zsírboltot, így nehéz a fogyás.

Igyon sok vizet. Napi 8 pohár vizet fogyasztanak. A víz nulla kalóriát tartalmaz, segít a test tisztításában, és jó az izmaidnak. Ha a vízen kívül más is kell inni, étrend-szódát vagy alacsony zsírtartalmú tejet kell választania. Próbálja meg elkerülni a rendszeres szódát, alkoholt, gyümölcslevet, sportitalokat és egyéb, magas kalóriájú italokat.

Egyél többször naponta. Egyél öt-hat kis ételt naponta, hogy elkerüljék a sóvárgásokat, és vágják le a snacking. A kicsi, egészséges ételek fogyasztása kevésbé valószínű, hogy éhes lesz az étkezések között, ezáltal csökkentve a késztetését az egészségtelen ételek fogyasztására.

Egy egészséges szemekből, gyümölcsökből, zöldségekből, alacsony zsírtartalmú tejtermékekből, szénhidrátokból, növényi fehérjékből és sovány húsokból álló kiegyensúlyozott étrend legyen.