Meg tudja gyógyítani a bronchitist oreganoolajjal?

A bronchitis olyan állapot, amelyet a mellkasi és torok mély köhögés és fájdalom jellemez, Dr. James Balch és Mark Stengler szerint a “Természetes gyógymódra vonatkozó receptek” szerzői. Tipikusan influenzavírus során fordul elő, és a teste elpusztítja az influenzavírusokat. A környezeti toxinok és a cigarettafüst krónikus bronchitishez vezethet. A pihenés és az expectorantok használata általában a leghatékonyabb kezelés. Az oregánolaj azonban elősegítheti a helyreállításnak ezt a körülményt. Ellenőrizze kezelőorvosával, ha a bronchitis oreganoolaj kezelését tervezi. Nem szabad olyan illóolajokat használni, mint a hagyományos hörgőgyulladás kezelését.

Tea könnyű módszer

Helyezzünk fél mérföldet. Oregano illóolaj egy kis üveg tálban, és függessze le 2-3 lassan egy tea fény, amely egy kis gyertya, amelyet a potpourri és illóolajok melegítésére terveztek.

Steam módszer

Állítsa be a tálat és a tealámpa biztonságos helyre, ahol a gyerekek és a háziállatok nem tudják elérni, például egy pultot vagy magas asztalt.

Világosítsa fel a tea fényét egy könnyebb vagy egyezzékkel. Hagyja melegíteni az olajat, ami a levegőbe jut. Az elpárolgott oreganoolaj bejuthat a légzőrendszerbe, elősegítve a váladék eltávolítását a tüdejéből és megkönnyítve a hörghurut tüneteit.

Keverjük össze ½ oz-ot. Oregano olaj 4 oz. Forrásban lévő vizet egy tálban.

Helyezze a fejedet úgy, hogy a tálatól 3-4 cm-re legyen.

Helyezzen egy törülközőt a fejed hátára, és hagyja, hogy átfedje a tál oldalát. Ez megakadályozza, hogy a gőz elmenjen.