Pókerjátékos rutinok kezdőknek

A hódító rutinok dömpingelt, megrongálódott, ugráló és éljenző mozdulatokból állnak. Minden szinten a bajnoki rutinokat éles mozdulatokkal és tiszta átmenetekkel végzik az összes csapat taggal, akik képesek szinkronizálni és megfelelő technikával rendelkezni. A kezdő szintű csapatok alacsonyabb szintű készségeket használnak, de még mindig képesek arra, hogy “lenyűgessék” a tömegeket kreatív és lenyűgöző rutinokkal, amelyeket szellemiséggel és szellemiséggel játszanak.

A kezdő szintű pompomlázás, más néven kezdő szintű vagy az All Star I és II szintje, magában foglalja az alacsonyabb szintű akadályozó képességeket. Példaként említjük meg a comboszlopok használatát, a szórólapot a bóják combjára helyezzük, míg azok vízszintes helyzetben vannak, és a vállak ülnek. II. Szint Az All-Star csapatok és a kezdő csapatok felvehetik a felvonókészülékeket, és a lapot a vállmagasságra helyezik. Minden kezdő szintű stuntot megfelelő technikával kell végrehajtani, a megfelelő pecsételőket használva. Ha több kaszkadőrcsoportot használ, a kaszkadőröknek szinkronizált megállásra kell összpontosítaniuk, mivel minden csoportnak egyszerre kell felemelni és felemelni. A kezdő szintű stuntok sikerének felkészítése a csapat tagjai számára előkészíti a nehezebb stuntok előrehaladását.

A kezdők szintjei közé tartoznak a tekercsek, a kerekek és a kerekek. Mindezeket úgy hajtják végre, hogy mindkét kezét a padlóra helyezik, és nem légi kiképzés. A sérülés veszélyének csökkentése érdekében fontos a megfelelő forma és térköz. A rutinoknak tartalmazniuk kell a csapatok csapódását, mivel az egész csapat vagy a csapat legnagyobb része szinkron módon működik. További átfordulást lehet hozzáadni az átmenetekhez, egy készségből a másikba.

A kezdõ szintû ugrások közé tartoznak a támadások és a sasok elterjedése. A tuck ugrást úgy hajtja végre, hogy felugrik, térdre hajol, és térdre helyezi a mellkas magasságát. Spread eagle ugrások hajtják végre felugrott, tartja a lábát egyenesen és kiterjeszti őket oldalra. Használjon éles karmot, hogy felkészüljön az ugrásokra, és emelje fel a testét a padlóról. Tartsa lábujja hegyes, mint a lábak kiterjesztették a padlóról. Land a térdével meghajlítva felszívja a leszállást. Az osztagoknak tökéletesen szinkronizálni kell az ugrások végrehajtását.

Az alapvető élménymozgások magukban foglalják a magas és alacsony touchdownokat, a magas és az alacsony V-t és a T-t. A touchdown mozgásokat úgy hajtják végre, hogy karjaid egyenesen egymással párhuzamosak. A V-k és a T-k a fegyverek segítségével a betűk létrehozásához szükségesek. A mozdulatoknak élesnek kell lenniük, a karjait mereven kell tartani, és egyenesnek kell lenni a mozdulatokkal, hogy mozogjanak az egyik mozgásról a másikra. A kezdeti szintű rutinoknak lassabb tempóban kell lenniük, hogy minden mozdulat megtartsa a helyes elhelyezést.

stunting

Bukdácsoló

Jumps

mozgások