Van-e módja annak, hogy megszabaduljon a hasi ráncoktól?

A gyomor ráncok általában a túlzott zsír miatt következnek be. Amikor ülsz, a gyomrod kissé lehúzódhat, így gyűrődésjelek jelennek meg. Még akkor is, ha nem túlsúlyosak, a gyomor cellulitise ráncosodhat. A cellulitisz enyhe esetei gyakran csak akkor merülnek fel, amikor a bőrt lecsukta, mint amikor ült vagy lehajol. A testmozgás és a megfelelő étrend segíthet eltávolítani a hasi ráncokat a has és a midsection tónusával.

Egyél kevesebb kalóriát, hogy csökkentsd a cellulitisz megjelenését a gyomrában és távolítsd el a hasát. Célja a 500 kalória kevesebb kalóriát fogyasztani egy nap alatt, hogy körülbelül egy fontot veszítsen egy héten – bár beszéljen kezelőorvosával az új étkezési terv megkezdése előtt.

Gyakoroljon legalább heti öt napot 30 percig. Keresse meg a szív-és érrendszeri gyakorlatot, amit élvezhet, például úszni, futni vagy kerékpározni, hogy több kalóriát égjen el, mint amennyit fogyaszt, és segít csökkenteni a felesleges cellulit által okozott ráncokat.

Add hozzá a hasra célzott gyakorlatokat, mint például a gyomor dörzsölése, a jóga deszka és a lábemelők. Ezek a gyakorlatok önmagukban nem elegendőek a hasadékok eltávolításához. Azonban a diéta és a kardiovaszkuláris testmozgás mellett a dörzsölés segíthet a gyomor hangzásában.

Kerülje az ételek magas nátriumot, például a feldolgozott élelmiszereket. A nátrium a hasat gyötrődhet, és növelheti a hasi ráncokat.

Igyál legalább nyolc pohár vizet naponta. A víz segíthet eltávolítani a felesleges nátriumot és húzza meg a hasat.

Növelje a szálbevitelt. Az “American Journal of Clinical Nutrition” 2003-ban publikált hosszú távú tanulmánya szerint a magas rosttartalmú, teljes értékű gabonafélék legmagasabb bevitelével rendelkező nők 49% -kal alacsonyabb kockázatot jelentenek a súlygyarapodásra. Ha több rostot ad hozzá a táplálékhoz, elősegítheti a gyomor megfeszítését és a hasi ráncok eltávolítását.